Your shopping cart is empty!

Anaheim Ducks placerer Patrick Eaves på undtagelser

20/02/2019 0
Fire spillere er blevet afskediget. Patrick Eaves af Anaheim Ducks og Micheal Haley fra Florida Panthers er med regelmæssige undtagelser, mens goaltenders Thomas McCollum og Michael Leighton begge har underskrevet NHL kontrakter for resten af ​​sæsonen og skulle gennemgå processen. McCollums tovejstransaktion med Nashville Predators vil se ham tjene $ 650K på NHL-niveauet ($ 100K i AHL) for resten af ​​sæsonen, mens Leightons kontrakt med Vancouver Canucks vil have samme NHL-løn.
 
Eaves er måske den mest overraskende for gruppen, givet spændingen over hans ankomst til Anaheim i slutningen af ​​2016-17 sæsonen. Veteranen fremad fandt en perfekt pasform med ænderne og scorede 11 mål ned i strækningen for dem og sluttede med en karriere høj på 32 på sæsonen. Desværre tog tingene en katastrofal tur i sidste sæson, da Eaves blev diagnosticeret med Guillain-Barre Syndrome og spillede kun to spil for ænderne. Dette år er blevet mishandlet af skade efter skade, hvilket fører til kun syv spil spillet af den 34-årige vinger.
 
Med en anden sæson tilbage på hans treårige, $ 9.45M kontrakt vil det være svært for ethvert hold at retfærdiggøre et krav på Eaves, der ikke har en pointe i år. Med det i tankerne vil anvendelsen af ​​undtagelser give ænderne en chance for at flytte ham frem og tilbage, hvis det er nødvendigt.
 
Vancouver er blevet strapped for goaltending hjælp siden handler væk Anders Nilsson og mister Mike McKenna på undtagelser, og Leighton har gjort nok for at fortjene en NHL deal. Den 37-årige netminder har en .912 spare procent over fire spil med Utica Comets og vil sandsynligvis tjene som nødforsikring for Canucks ned strækningen.