Your shopping cart is empty!

Ænder når halvvejs udstillingsspil med masser af spørgsmål, få s

24/09/2018 0
Tiden for at få fart på Ducks 'nye hastighedsspil er til stede. Efter en rematch mandag med coyoterne på Honda Center, spiller ænderne vært for kongerne onsdag og besøger de hule grene af Staples Center næste lørdag.
 
Coach Randy Carlyle sagde de sidste to udstillinger ville være tune-ups for den almindelige sæsonåbner mod Sharks i San Jose. Det forventes, at kun de spillere, der er bestemt til ændernes åbningsdag, vil spille i de to spil mod kongerne.
 
Efter på hinanden følgende nederlag til hajerne for at åbne udstillingsspillet syntes ænderne Ishockey trøjer nhl at have brug for alt det arbejde de kunne få, før de vendte dem til virkelighed. Det er svært at måle et holds effektivitet, når dets lineup består af en blanding af veteraner og unge, men ænderne så ofte ud af hinanden.
 
"Trænere har ikke tid," sagde Carlyle. "Det bedste er at sige, at vi ikke panikerer af, hvad der lige er sket. Vi ser vækst. Vi ved, det tager tid at have 23 fyre, og i dette tilfælde forstår 50-noget fyrene (i træningslejr) de subtile ting, der finder sted og gør det. "
 
Omsætninger og defensive nedbrud har foruroliget Carlyle. Forbindelsen mellem ændernes forsvar og deres fremadrettede har ikke været så stærk som ønsket, men måske har meget af det været at gøre med deres patchwork lineups under tab på 4-1 og 7-3 til Sharks.
 
Ikke alle ændernes bortfald kunne være fastgjort på en position i lineup eller på prospekter. Der har været masser af skyld for at gå rundt, ikke at Carlyle ville pin det på nogen ved stilling eller ved navn. Han talte til nogle detaljer, da han kritiserede ændernes spil.
 
"Vi er meget mere aggressive i den neutrale is," sagde han. "Vores neutrale is har været en af ​​vores stærkeste dragter i de sidste par spil, så vidt vi har spillet til et system, har vi implementeret en lille ændring i. Vi har fundet, Billige 2018 Anaheim Ducks Mænd ishockey trøjer at vi har været i stand til at vende nogle pucks over og give os selv en overgang.