Your shopping cart is empty!

Antti Raanta, OT mål løfter Arizona Coyotes til femte straight w

05/11/2018 0
GLENDALE, Ariz. - For fire lige spil var Arizona Coyotes (7-5-0) i førersædet.
 
På fredag ​​var det mere som coyoterne hængte på bagklappen på en speeding pickup truck. Men på en eller anden måde kom de til deres destination og vandt deres femte lige spil, der blev dækket af en Michael Grabner overtidsvinder, 4-3, over Carolina Hurricanes.
 
"De er ikke alle Oscars vindere," sagde Brad Richardson. "Det var meget grimt. Men vi tog det af, så det er en god ting. Vi var helt sikkert heldige for det kære liv, fik overarbejde og vandt derefter. Så vi tager det. "
 
Arizona blev outshot 51-25, markerer både det højeste antal skud tilladt denne sæson og det færrest antal skud taget i år for Coyotes. Dette trods at komme ud af portene varmt med tre mål i spændet på 3:45 i den første periode for at gøre det 3-0.
 
Coyoterne fik førsteprioritetsmål fra Richardson (shorthanded), Brendan Perlini (på power play) og Nick Cousins ​​(selv styrke), men gav et mål til tidligere Coyote Jordan Martinook i anden periode for at tage en 3-1 føring i pause. Hurricanes scoret kl 13:42 og 14:22 i den tredje for at binde det med mål fra Andrei Svechnikov og Jordan Staal, og det tvang OT.
 
Grabner scorede på en foder fra fætre på 1:17 i den ekstra ramme 2018 Arizona Coyotes Mænd ishockey trøjer, og coyoterne flyttede til 5-0 i denne sæson, når de førte efter to perioder.
 
"Vi smuldrede ikke, hvilket er rart," sagde Tocchet. "Sidste år ... ville vi nok have smuldret. Især første halvår. "
 
"Jeg tror du kunne fortælle på bænken, at vi ikke rigtig panikede," sagde Grabner. "Det var dejligt at se og selvfølgelig er de to punkter den største del, vi fik her."
 
Raanta opgav tre mål, men gjorde stadig 48 sparer. Han var en stor del af Coyotes succes på fredag, da han og backup goaltender Darcy Kuemper hver har været hele sæsonen. Raanta saves procent forbedret til .928 i sejren.