Your shopping cart is empty!

BRUINS ØNSKER AT BRING CHARA TILBAGE NÆSTE SESONG, MEN SKAL DE D

18/10/2017 0
På det tidspunkt var Chara en 38-årig rearguard, der for første gang i sin karriere savnede en betydelig tid på grund af skade Danmark ishockey. Han viste tegn på at bremse ned, hans offensive produktion var dyppet, hans istid var nede og - selv om en sæson var fjernet fra slutningen af ​​andenpladsen i Norris Trophy-afstemningen - var konsensusen, at Chara's spil var faldet af nok, så det kunne være tid at tale om pensionering.
Det var en god samtale at have. Ikke mange forsvarere spiller eller spiller effektivt, så sent i deres karriere. Chara havde næsten 1.200 spil under hans bælte, og mange af dem kom i år, da han var en af ​​ligaens største arbejdsheste, hvilket fremgår af, at hans gennemsnitlige istid var næsten 26 minutter pr. Spil på tværs af en 11-sæson, der sluttede i 2014. Chara havde et godt løb, så for at nævne sin pensionering som han krøb tæt på 40 var ikke ude af køen.
 
Men her er vi mere end to og et halvt år senere, og det ser ud til, at Chars tid på at bære den spoked 'B' er sat til at fortsætte.
 
På nuværende tidspunkt spiller Chara den sidste sæson af en lidt tilbagedykkende syvårig, $ 45 millioner kontrakt, han underskrev med Boston i oktober 2010. Nogle troede på, at det sidste år i pagten kunne betyde den 40-årige, hvem vil blive 41 før kampagnen 2017-18 afsluttes, kunne skate i sin sidste sæson. Men i stedet peger alle tegn på, at Bruins bringer ham tilbage.
 
Før starten af ​​denne sæson blev Don Sweeney spurgt om muligheden for at bringe Chara tilbage, som Bruins GM svarede på, at han og Chara har haft nogle diskussioner om at holde den tårnhøje forsvarsmænd i byen ud over 2017-18. Og mens han sagde, at der ikke er nogen tidsplan - det vil sige en aftale kunne komme i næste uge, næste måned eller næste sommer - Sweeney sagde, at han ikke har nogen spørgsmål om Chars evne til at bidrage til holdet. Det ser ud til, at det stadig er tilfældet i løbet af den tidlige sæson, da Sportsnet's Elliotte Friedman rapporterede i weekenden, at Sweeney holdt fast ved disse kommentarer og tilføjede, at han ikke har planer om at flytte Chara og planlægger at genbruge Bruins kaptajn på et tidspunkt. Og helt ærligt, hvorfor ville han ikke forsøge at holde 'Big Z'?
 
Selv om der er et argument om, at Chara mister et skridt eller generelt regresserer Billige Boston Bruins ishockey trøjer, er det ikke som om han er gået fra en Norris Trophy-stridende forsvarsman til en sund ridse i løbet af få år. Selvfølgelig er Chara usandsynligt at tilføje en anden Norris til hans trofé sag, men hvad angår at hjælpe Bruins blueline går, har han stadig meget at give. I 155 spil i løbet af de sidste to sæsoner har han samlet 19 mål og 66 point, 43. mest blandt alle forsvarere, og han spiller stadig betydningsfulde minutter i Boston, selvom det er lidt færre pr. Spil.