Your shopping cart is empty!

Chicago Blackhawks 'Hvad hvis ... Hossas boarding straffe blev æ

13/08/2017 0
Chicago Blackhawks og Nashville Predators har haft et par intense Stanley Cup Playoffs-serier i de seneste år, begyndende med en 2010 matchup, der præsenterede et stort "hvad hvis" øjeblik i Blackhawks historie
 
Da Nashville Predators fejede gennem Chicago Blackhawks i 2017 Stanley Cup Playoffs første runde Billige Chicago Blackhawks ishockey trøjer, var det en smule hævn for et par ses-kamp serier vinder til Blackhawks over Predators i 2010 og 2015.
 
Den 2010 serie var starten på Chicagos løb til sin første Cup i 49 år. Uden en serie sejr der, hvem ved hvad ville eller ikke ville være sket mellem da og nu.
 
Fortsæt denne serie af "hvad hvis" spørgsmål der involverer Blackhawks i Jonathan Toews / Patrick Kane æra er en, der kommer fra 2010 første runde matchup. Blackhawks var den vestlige konferences anden frø, men Preds nægtede at blive skubbet til side. Serien blev bundet til to spil hver gang hen til Game 5 på United Center.
 
Og hvilket spil var det? Blackhawks gik op 3-1 sent i anden periode, for kun at se, at føringen blev opløst midtvejs gennem tredje periode og omdannet til et 4-3 underskud. Blackhawks jaget resten af ​​reguleringen, men tingene blev meget dicey i de aftagende øjeblikke.
 
Marian Hossa jagede Dan Hamhuis til endepladerne og kæmpede for puckbesiddelse. Hossa forlængede sine arme med et skub på Hamhuis og sendte defenseman skulderen først ind i brædderne. Slutresultatet: en fem minutters hoved til Hossa med bare 1:03 at spille.
 
Du husker alle resten. Kane tallies med 14 sekunder tilbage lige efter Antti Niemi er trukket for at få situationen tilbage til 5-on-5. Derefter brækker Hossa fra straffesparken fire minutter i overarbejde, planter sig ved nettet og fladder en rebound forbi Pekka Rinne for at skubbe serien til 3-2 i Blackhawks favor.