Your shopping cart is empty!

Edmonton produkt Sam Steel søger at gøre indtryk med Anaheim Duc

11/09/2018 0
Som barn var Sam Steels rink af hans drømme i hans baggård - den skåret ud af nogle træer i Sherwood Park, der er næsten NHL reguleringsstørrelse, med brædder og plexiglas, højttalere til musik, en konstruktionstilhængt trailer til at klæde sig ind og en Zamboni, som hans underholdende far Larry købte.
 
Som en voksen nu og en vilde NHLer er Honda Center i Anaheim, hvor det 20-årige center ønsker at skate. Det kan være i år eller næste.
 
Stål er ændernes bedste fremtidsudsigt, en top-six fremad i venter med det mest passende hockey navn på dem alle. Han er færdig med junior hockey i Regina efter at være Memorial Cup MVP denne sidste forår med hjembyen Pats.
 
Det næste ben på vejen til NHL afventer den udadvendte Pats-kaptajn, der står en rimelig chance for at gøre ænderne nu, fordi Ryan Kesler er hobbled efter hip surgery og hans status er overskyet. Og hvis ikke, vil Steel spille for tidligere Oilers-træner Dallas Eakins i San Diego, deres AHL-inkubator, med et andet lokalt produkt og Pats-holdkammerater, defenseman Josh Mahura.
 
"Det er helt sikkert en anden tankegang, der kommer ind i dette år. Jeg tror, ​​at mit spil er modnet, og det lader til, at det er tættere og tættere (NHL), "sagde Steel, som har fået omkring 10 pund muskel over sommeren. "NHL er en stor, hurtig liga, og du skal skabe plads derude."
 
Ducks har stadig Ryan Getzlaf som nr. 1-center med Adam Henrique som den sandsynlige nr. 2, hvis Kesler er ude og ikke spiller med Andrew Cogliano og Jakob Silfverberg. Carter Rowney bliver nr. 4 efter at være blevet underskrevet til en treårig frihandelsaftale efter sin tid med pingvinerne.
 
Afhængig af Keslers status er der sikkert et sted for Steel på tredje linje i midten med Nick Ritchie på venstrefløjen og enten Patrick Eaves eller Corey Perry på højre side, og han får mere end forretningsarbejde på dette års lejr efter to tidligere lejre.
 
Ænderne tog stål med det sidste valg i første runde i 2017, men han har tilbragt de to andre lejre, der observerer så meget som at spille og forsøger at nyde professionalisme Getzlaf og Kesler.
 
"Du ser på de ting, de gør, og når de begår en fejl, se hvad de gør i den situation. Hjælper dig med at vokse som spiller, "sagde Steel, der havde 83 point i 54 spil sidste år og spillede til Canada på World Junior. "Jeg håber, de ser på mig anderledes nu (går ikke tilbage til junior). Jeg vil gøre det så hårdt som muligt for dem at ikke sende mig ned. "
 
Stål spillede med Perry i et udstillingsspil sidste år, og fik magtspil udseende.
 
Han får et længere bånd i efteråret.
 
Patsne tabte i den første runde af WHL playoffs til eventuel ligakampioneren Swift Current i april sidste år, så måtte vente en måned til Memorial Cup som værtshold. De holdt bestemt deres egne, mentalt friske, men ude af at spille form. Steel havde 13 point i fem turneringsspil.
 
Nu er det videre til pro-kapitlet, som synes så langt fjernet fra spilene i hans baghave.
 
"Jeg ved ikke, om jeg ville være, hvor jeg er uden den rink. Jeg lagde meget tid derude, "lo Steel med bedste veninde og Flyers 'topspektrum, målmand Carter Hart, som sin konstante følgesvend.
 
Sam siger, at han ikke behøvede at vride sin far Larrys arm til at bygge rinken i 2009, så børnene kunne komme.
 
"Vi rydde nogle træer ud og gjorde noget værk og min far sagde" Jeg tror vi kunne passe en bane herinde "og jeg sagde" OK, lad os komme i gang "og vi tilbragte en hel sommer bygning det," sagde han.
"Det er bare en fantastisk opsætning (der er nu Ducks 'logoer rundt om rinken), og jeg er virkelig taknemmelig for, at min far har lagt så meget arbejde i det. Han får ikke meget ud af det, men alle mine venner gjorde det. Det var ikke svært at få fyre, masser af gode nætter og lange dage. "