Your shopping cart is empty!

Erik Karlsson handel til Pacific Division er meget tæt

30/08/2018 0
Hele sommeren har NHL og dens fan været på Erik Karlsson Watch. Hvor vil han lande og for hvor meget debat har voldt med fans Ishockey tøj, der forsøger at se om capen ramte og udsigterne kan fungere for deres hold. Godt når vi nærmer os August, kan vi endelig få svar og det er ikke Anaheim Ducks.
 
Jeg har ønsket og håbet hele sommeren, at Anaheim Ducks GM Bob Murray havde nogle tricks på hans ærme. At han ville sætte ligaen i varsel ved at erhverve den største defensive fisk på dammen for at sætte ænderne over toppen. Hvis denne rapport skal troes, ser det ud som, at Murray tog sin stang og rullede og gik hjem.
 
Eklund havde Kevin Allen fra USA Today på sin podcast i går. Under podcasten, som du kan lytte til og læse om her: Allen faldt denne bombehul. "Konklusionen af ​​flere generaladministratorer er, at Karlsson-aftalen vil blive gjort i de kommende dage."
 
Når han blev spurgt om, hvilke hold han havde hørt mest om, citerede han Vancouver Anaheim Ducks Mænd ishockey trøjer, Vegas og San Jose. Hvis det er tilfældet, lader vi se på, hvordan det bryder sammen og endnu vigtigere hvad det betyder for Anaheim Ducks.