Your shopping cart is empty!

Fire nøgler til svømning med hajerne

03/01/2019 0
San Jose Sharks Skader: Selv om hajerne ikke har nogen aktuelle skader, vil Erik Karlsson sidde de næste to spil. Hans to-spil suspension kom efter en ulovlig kontrol til hovedet mod Austin Wagner af Los Angeles Kings. Han er berettiget til retur på søndag mod Edmonton Oilers.
 
Anaheim gik ikke ind i pause på meget af en høj note og tabte deres sidste 3 spil på vejen. I dag ligger Anaheim i den første Wild Card-position med 43 point, kun fire point bag Calgary Flames.
 
Anaheim kan hoppe tilbage til mindst tredje plads med en sejr over hajerne og et Vegas-tab til Colorado i regulering. San Jose vil være uden forsvarere, Erik Karlsson på grund af en to-spil suspension for et højt hit til en Los Angeles Kings fremad i deres sidste spil før pause.
 
Mens vores rivalisering med San Jose er lidt temmelig i forhold til den med Los Angeles, gør California-rivaliteten altid til en underholdende matchup. Så længe Anaheim kan indeholde San Jose's store kanoner og spille et smart spil, kan ænderne komme tilbage i sejrkolonnen, inden de vender mod en anden Pacific Division-fjende i Arizona Coyotes på hjemmedyr lørdag aften.
 
Anaheim Ducks spiller til Watch-Ondrej Kase: Deprite Anaheim Ducks åbenlyse manglende lovovertrædelse i det seneste har Ondrej Kase slået det op. Han er blot et par punkter genert for at gennemsnitlige et point pr. Spil. Hvis ænderne vil genvinde lovovertrædelsen i aften, vil det begynde med unge Kase.
 
San Jose Sharks spiller til Watch-Timo Meier: På bare 22-årige har den unge højrefløj været en af ​​Sharks top point-producenterne denne sæson. Det er sjældent, at hans navn ikke er på scoringsbogen.
 
Spil med følelser, men lad det ikke blive bedre af dig: I de to første møder i denne sæson har Anaheim taget mange sanktioner. Det er virkelig ikke så overraskende, fordi vi er tilbøjelige til at være et af de mere strafferetlige hold i ligaen, men straffen kan være meget dyre mod en hurtig og farlig forseelse, der ledes af fyre som Evander Kane, Timo Meier og Logan Couture.
 
Find en måde at genopbygge lovovertrædelsen: Hvad angår lovovertrædelsen, er to, 1-mål-indsatser og lukkede for at afslutte vejtransporten et godt spørgsmål om at overveje, at Anaheim havde fire plus-mål i seks af deres sidste ti spil i december. Hvert hold har deres dråber, men det er blevet bevist igen og igen denne sæson, et eller to målspil vil ikke altid skære det. Anaheim skal finde måder at komme til en noget inkonsekvent Martin Jones tidligt.
 
Gør din forskning: Hver gang du hopper ind i hajinficerede farvande, er det godt at lave din forskning. Anaheim Ducks skal vide, hvad de er imod. Sharks er kun et punkt foran ænderne i standen, og hvis de vil have et succesfuldt venture i Shark Tank, skal de studere modstandernes adfærd.