Your shopping cart is empty!

Grant får det første hat trick, Ducks top Blues

18/11/2019 0
Grant afsluttede sit første karrierehat trick, tilføjede et mål og en assist, og Anaheim Ducks slog St. Louis Blues 4-1 lørdag aften.
 
Det var bare det andet multigoal spil i Grants 229-spilkarriere og først siden 20. oktober 2017.
 
”Jeg tror, ​​det tog mig omkring 300 spil i den amerikanske (Hockey) liga også for at få et hat trick,” sagde Grant. ”Det er en cool følelse med sikkerhed, og noget jeg vil huske.”
 
 lavede 37 besparelser, da ænderne knækkede en fem-kamps tabende række.
 
 scorede og lavede 21 besparelser for Blues, der fik deres ni-kampspidsstrejke knækket med deres første reguleringstab siden 26. oktober.
 
”Vi havde nogle chancer,” sagde Blues frem. ”Vi havde mange skud på nettet i forhold til dem, men de resulterede ikke i mål, og det betyder, at vi skal gøre et bedre stykke arbejde, enten være mere foran målmandens øjne eller skabe flere andre og tredje muligheder for andre gutter.”
 
Grants sekund af spillet afværgede en Blues-rally ved at gendanne Anaheims to-måls føring med et uudnyttet korthåndet mål 7:20 af det andet. Grant stjal pasningen for at skabe en afbrydelse og slå Binnington med en backhander mellem hans ben for at gøre det 3-1.
 
”Vi starter mange gange i vores D-zone, og det er den vigtigste ting for os,” sagde Grant. ”Det er klart, at du vil være i stand til at spille og bruge dine offensive evner og bidrage, især når vi har kæmpet for at score mål som et hold, så det er altid rart at få det.”
 
Det var det fjerde korthåndede mål i sæsonen for ænderne. Blues har givet op tre.
 
Grant afsluttede hat tricket med en tom netter med 1:39 tilbage.
 
”Det er stort,” sagde Ducks-trener Dallas Eakins. ”Dereks virkning på resultattavlen er normalt ved at holde det ude af vores net. For ham at sætte tre i deres net er åbenlyst enorm for vores gruppe. Vi tager scoringen fra hvor som helst vi kan lige nu. ”
 
Getzlaf gav ænderne en 1-0 føring fire minutter inde i kampen og sluttede på et perfekt udført give-and-go med. Getzlaf har 39 point i 42 karrierekampe mod St. Louis.
 
"Hver gang du scorer tidligt på vejen hjælper," sagde Getzlaf. "Du er nødt til at tage det, du kan få. Jonesy lavede et dejligt skuespil. Selv Ricky () i det indledende spil, han sænkede den slags og ramte mig kom sent, og det fungerede for os. ”
 
Grant nåede 2-0 ved markeringen 5:41, hvorved man udnyttede sin omsætning, der var forårsaget af check. Det var Grants første mål i seks kampe.
 
”Fejl vil ske,” sagde Blues-center Ryan O’Reilly. ”Det er klart, et par af dem, som de kapitaliserede med det samme, og jeg tror, ​​det gav dem tillid.”
 
Dunn fik Blues på tavlen med en håndled fra toppen af ​​højre cirkel for sit tredje mål i sæsonen på 3:14-mærket i den anden periode.