Your shopping cart is empty!

Milano scorer to gange, Ducks top Oilers i OT

28/02/2020 0
Milano udlignede det vindende mål på overtid og afsluttede med to mål, hvilket førte ænderne til en 4-3 sejr over Edmonton Oilers tirsdag aften.
 
Milano blev den 10. spiller i NHL-historien til at score et overtidsmål i deres første kamp med en franchise.
 
Nicolas Deslauriers og Adam Henrique scorede også for Andene, der knækkede en fem-kamps tabende række. Anaheim har tjent et point i sammenhængende kampe efter at have tabt på overtid til Golden Knights på søndag.
 
John Gibson havde 29 besparelser for ænderne, der aldrig førte efter, da Edmontons topscorende trusler Connor McDavid og Leon Draisaitl blev holdt uden et skud på mål i de to første perioder.
 
, Draisaitl og Andres Athanasiou scorede for Oilers. havde 17 besparelser på 21 skud for Oilers. Edmonton har et vigtigt Pacific Division-spil på vejen onsdag mod førstepladsen Vegas Golden Knights.
 
Milans vinder kom på 2:05 på overarbejde, da han scorede lige foran Smith.
 
Henrique stod oprindeligt foran Smith med Milano på vingen, men spillerne skiftede hurtigt plads. Pucken gik straks til Henrique på vingen, og han satte en god pasning lige på Milano's pind for vinderen. Milano, et tidligere udkast til første runde i 2014, blev købt mandag i en handel med Columbus Blue Jackets.
 
”Vi havde et sæt spil, der ikke fungerede, men vi gik med vores tarm der,” sagde Milano, der havde fem mål på 46 kampe med Blue Jackets denne sæson. ”Henrique sagde, at jeg skulle skifte ud, og han gav mig en god pasning. Jeg bare tryk på det. ”
 
Andene vandt for første gang siden 16. februar og vandt hjemme for første gang siden 29. januar, hvor de sluttede et fem-kampstab ved at miste glider i deres egen bygning.
 
Oilers har nu tabt tre af deres sidste fire kampe (1-1-2), da de kæmper om slutspilsplacering.
 
”Vi er ikke i en position, hvor vi skal gå rundt (point),” sagde Oilers hovedtræner Dave Tippett. ”Vi skulle betale godt og få point, så det er den frustrerende del.”
 
Milano gav anderne en 1-0 føring 5:46 i spillet, da han tvang en omsætning i Oilers 'zone og skubbede pucken mod målet. Han var i stand til at jage den ned og bankede den til venstre side af nettet forbi Smith.
 
”Det er klart, du ser hans hurtighed og dygtighed, og det kan være en forskel maker derude, så det var rart at få det indsprøjtet i opstillingen,” sagde Henrique om sin nye holdkammerat. ”Det var dejligt at se ham komme på scorebladet (tidligt) og det tog sandsynligvis nogle af nerverne der borte.”
 
Deslauriers kom på 2-0 kl 13:12 i åbningsperioden, da han scorede lige foran Oilers 'mål efter at have taget en perfekt aflevering fra venstre hjørne fra. Det var Deslauriers 'fjerde af sæsonen.
 
Oilers scorede ikke deres første mål før 9:09-mærket i den anden periode, hvor Athanasiou fodrede en pasning til Ennis foran Andenes mål. McDavid tjente en sekundær assist på målet, Ennis '15. Athanasiou blev købt mandag i en handel med Detroit Red Wings.
 
Draisaitl bundede scoringen 2-alt på 4:23 i den tredje periode, da han fyrede et skud fra højre cirkel ud af en aflevering fra. Det var Draisaitls 37. sæson. Det var også Oilers '55. power-play-mål for sæsonen med Draisaitl, der tjente et point på 40 af dem.
 
Henrique gav ænderne en kort 3-2 føring kl 12:33 i den tredje periode, da han tog en pasning fra i sporet, lavede et par træk og placerede pucken forbi Smith i hans 24. sæson. Heinen blev købt i en handel fra Boston Bruins mandag.
 
Foruden Milano og Heinen debuterede tre andre ænder med holdet efter den nylige uheld eller fag: venstre fløj og forsvarsspillere og.
 
”Alle de fyre, der kommer ind, jeg er sikker på, at det var en spændende dag for dem, men du ved aldrig, hvad du vil få, når du tilslutter fem fyre til en lineup,” sagde Ducks hovedtræner Dallas Eakins. ”Det er klart, Sonny, der kommer ind og scorer tidligt, garanterer bestemt godt for hans selvtillid, det er helt sikkert.”
 
Oilers bundede det 3-3 mindre end tre minutter senere, da Athanasiou scorede sin 11. i sæsonen og først med Oilers fra en aflevering fra Ennis. Foruden Athanasiou, gjorde Ennis og forsvarer deres debut for Oilers.
 
”Jeg mener (det var) åbenlyst ikke en god nok start,” sagde McDavid, der afsluttede med tre assists og to skud. "Vi var bare ikke klar til at gå. Et par nye ansigter i lineup ... Jeg er ikke sikker på, hvad det var. Jeg kunne godt lide vores vilje til at kæmpe tilbage ... Det er et stort punkt for os."
 
BEMÆRKNINGER: Oilers-vinger var en ridse med en ankelskade, der opstod i søndagens sejr over Los Angeles Kings. Yamamoto, et tidligere udkast til første runde i 2017, har ni mål og 12 assists i 21 kampe. Edmonton huskede frem fra Bakersfield i AHL. ... The Ducks foretog en række træk af hensyn til playoff-jagten fra deres AHL-tilknyttede San Diego. Venstrefløj, højrefløj, center Sam Steele og Djoos blev alle tildelt og blev straks tilbagekaldt til ænderne for at gøre dem berettigede til AHL-slutspillet. Højrefløj