Your shopping cart is empty!

NHL-netværk til luft Ducks Franchise Classic-spil onsdag

29/05/2020 0
NHL klør muligvis for at komme tilbage på isen, men indtil det er sikkert at gøre det, er gamle hockey-spil, hvad vi skal arbejde med. Heldigvis genstarter NHL Network deres Franchise Classics-serie og afspiller de største spil i hvert holds historie.
 
Uanset om du er en ny fan, der ønsker at lære nogle Ducks-historie (skønt at henvise til aughterne som "historie" får mig til at føle mig gammel) eller en eksisterende fan, der ønsker at gå en tur ned i hukommelsesbanen, har NHL Network planlagt en hel dag med Ducks playoff klassikere for dig.
 
Selvom de kun sender Uden-vinder, er dagen struktureret på en måde, der viser den stigning, det tager for et hold at tjene den første Stanley Cup - selvom det i virkeligheden skete en smule ude af drift.
 
Fra og med spil 5 i den vestlige konferencefinale i 2007, ser vi ænderne i spil 6 i Stanley Cup-finalen fire år tidligere - en serie, som de til sidst tabte. Dagen slutter med franchises første hvert Stanley Cup-mesterskab, der blev vundet i Game 5 mod Ottawa Senators i 2007.