Your shopping cart is empty!

Pittsburgh Penguins Phil Kessel Trade Rumours og Arizona Coyotes

22/05/2019 0
Det ser ud til, at omkring denne tid hvert år siden han blev erhvervet, holder Phil Kessel-handels rygter deres hoved gennem isfladen på PPG Paints Arena i Pittsburgh.
 
Denne gang omkring rygterne kan have en vis gyldighed. Det ser ud til at general manager Jim Rutherford er mere åben for handel med sin stjerne 31-årige højre ving for at søge nye græsgange. Det er blevet rapporteret, at hovedtræneren Mike Sullivan er trættende af Kessel's antics og gjorde alt, hvad han kunne for at holde holdet sammen. Der var endog spekulationer om, at Kessel og Evgeni Malkin ikke så øje til øjnene.
 
Der er mange hold, der gerne vil tilføje en dokumenteret scorer (selvom han er en smerte) til deres roster. Hold, der behøver scoring, kommer til at tænke mest.
 
Ligesom Arizona Coyotes. Kessel blev ryget for at slutte sig til sin tidligere assistent træner Rick Tocchet (som var i Pittsburgh) er ikke gamle nyheder. I juni i juni blev det også talt om, men intet skete. Kan de coyoter, der var en forfærdelig 28 i NHL i scoring med kun 2,55 mål pr. Spil, se på at tilføje de talentfulde frem igen?
 
Denne gang synes sandsynligheden lidt mere plausibel med Arizona klubben mangler playoffs med blot fire point. Colorado lavine sluttede sig stærkt for at tage det sidste wildcard-punkt. Hvilken generalsjef John Chayka af Coyotes skal tænke er ... hvad ville det tage for at overbevise Kessel om at komme til Arizona? Og hvilke aktiver skal Chayka give op for at få ham?
 
Hvis Kessel har Coyotes på sin liste over hold, ville han acceptere en handel til, hvem kunne Yotes tilbyde til Kessels tjenester?
 
Et forslag kunne tilbyde den unge højreorienterede Christian Fischer sammen med højrefløj / venstrefløj Richard Panik. Fischer har afsluttet to år af sin entreprisekontrakt og vil være en begrænset friagent den 1. juli næste år. Hvis han underskrives, ville han forventes at få en hæve og en langsigtet kontrakt måske i $ 2-3 mio. Panik er en ubegrænset friagent, og afhængigt af hvem du snakker med, kan eller ikke være i Arizona-teamets fremtidige planer.
 
Fischer er bare 22 år gammel og har virkelig ikke udviklet sig offensivt. Ved 6-fod-2 og 214 pund er han bare den type spiller, der passer fint ind i Pittsburgh. Han har ikke ligefrem brændt op resultattavlen med kun 29 mål og 25 hjælper til 54 point i 157 kampe. Han har lige en 0,34 point pr spil gennemsnit. På grund af sin størrelse er han en god defensiv spiller og kan kollapse nettet. Coyoterne håbede, at han kunne udvikle sig til en power-forward-type spiller, der kunne ligne Shane Doan.
 
Panik, 28-årige, har afsluttet sin toårige $ 5,6 millioner kontrakt og kan også hjælpe pingvinerne med hans fysiske spilstil og være en overordnet straffemorder. Han har deponeret 22 mål og 30 hjælper med 52 point i 110 kampe med Coyotes. Det kommer til en 0,47 point pr spil gennemsnit. Han er en god besiddelse spiller med 51,8 procent Corsi-for og en +2,6 relative Corsi.
 
Nu, hvis det ikke var nok til at lokke pingvinerne, beholder coyoterne det 14. samlede valg i NHL-udkastet.