Your shopping cart is empty!

San Diego Gulls Clinch en Spot i Calder Cup Playoffs

17/04/2019 0
Anaheim Ducks AHL-affiliate, San Diego Gulls, har kvalificeret sig til Calder Cup Playoffs og vil forhåbentlig gøre et dybt løb for cupen.
For første gang i flere år savnede Anaheim Ducks Stanley Cup Playoffs med en kilometer, hvilket efterlod mange fans skuffede. Med forandring i horisonten er vores fokus flyttet til AHL-affilieret, San Diego Mullerne. Efter knapt at gå glip af playoffs sidste sæson, var 2018-19 deres sæson for at rette deres uret og gøre et skub til Calder Cup Playoffs.
 
Efter at have tabt til San Jose Barracuda i regulering den 10. april, hang deres skud på playoffs i balancen. En af to situationer skulle ske for at kunne klare et playoff-sted. Mullerne ville skulle besejre Tuscon Roadrunners i deres første af to spil, eller Colorado Eagles ville skulle tabe til San Jose Barracuda. Hvis de tabte, og Eaglesne vandt, ville de savne playoffs for anden sæson i træk.
 
Desværre, efter at have gjort en tapper indsats for at vinde mod Roadrunners, mistede Mullerne i overarbejde. Heldigvis for dem, tidligere om aftenen, mistede Colorado Eagles til San Jose i regulering, hvilket gjorde det muligt for mållerne at officielt klare et sted i Calder Cup Playoffs.
 
På lørdag sluttede San Diego deres sejr i løbet af deres tilbage til tilbage i Tuscon med en 4-3 sejr mod Roadrunners. Med 80 point i 69 regulære sæsonspil, slutter de 3. i Pacific Division og står over for deres cross-state rivaler, San Jose Baraccuda i den første runde af playoffs.
 
han formaterer til Calder Cup Playoffs er lidt anderledes end det typiske Stanley Cup Playoffs-format, vi alle er vant til. I den første runde af Calder Cup Playoffs, divisional semifinalen, spiller holdene i bedste ud af fem formater. Hvis de går videre til anden runde, derfra fremad, vender formatet tilbage til bedst vores af syv.
 
Når San Diego-møllerne møder San Jose Baraccuds i første runde, spilles spil 4 og 5 kun, hvis det er absolut nødvendigt. Det første hold til at vinde tre spil i serien fortsætter til næste runde. Møllerne har hjemme-isfordelen i de to første spil, som kunne tjene til gavn for dem.