Your shopping cart is empty!

Sweeney: Bruins, Pastrnak 'vil finde en aftale på et eller andet

10/09/2017 0
BRIGHTON, Mass - Diskussionsniveauet har sparket op mellem Bruins general manager Don Sweeney og JP Barry Ishockey trøjer, agent for David Pastrnak i de seneste dage, men det lyder ikke som om bolden har flyttet meget i en retning med en uge for at gå indtil åbningen af ​​træningslejr.
 
The Bruins har lavet et par tilbud, der kom ind på 6 millioner dollars om året for en langsigtet aftale. Barry indgav et bud til Bruins i slutningen af ​​sidste uge i otte år, der antages at have været for mindst $ 8 millioner pr. Så der er et stort hul mellem B'erne og en nøgle, 21-årig begrænset friagent, der brød ud for 34 mål og 70 point i sidste sæson.
 
"Status quo there," sagde Sweeney i starten af ​​rookie lejren torsdag formiddag. "JP og jeg fortsætter med at tale og vil fortsætte med at tale og finde en aftale på et tidspunkt. Men der er ingen tidsplan på det, og intet virkelig at udvide på andet end karakteren af ​​forhandlingerne har været igangværende. "
 
Sweeney tilføjede, at han stadig mener, at begge parter er forpligtet til at holde nr. 88 i Boston på lang sigt. "Der har aldrig været nogen afvigelse fra det synspunkt, fra organisationen eller fra spilleren, eller nogen anden indikation. [Vi har brug for] for at finde en aftale, der virker. "
 
Det er klart, at der stadig er en chance for, at en kortere broaftale bliver en mulighed, hvis de to sider bare ikke kan være enige om en langsigtet kontrakt, men der er ingen indikationer, der er en ønsket mulighed for spilleren eller holdet.
 
Med starten af ​​B's ​​rookiecamping begynder hasteren at gå lidt højere med NHL-lejren en uge væk, og Pastrnak forventes at være en af ​​de store offensive katalysatorer på B'erne sammen med førende scorer Brad Marchand. Bruins er Ishockey trøjer nhl stadig næsten to uger ud fra den 18 september preseason åbner mod Montreal Canadiens i Quebec City. Det vil være, når Pastrnak virkelig begynder at falde bag sine holdkammerater, hvis de to sider ikke kan hamre noget ud i de næste 10 dage.