Your shopping cart is empty!

Vil Bjork blive brud?

25/05/2017 0
Da skader plagede Boston Bruins overskriften i 2016-17 playoffs, var holdet heldigt nok til at kunne dyppe ind i deres organisatoriske pool for at bringe backup, især fra universitetshockeyens verden. Bruins overbeviste den 19-årige Charlie McAvoy og hans holdkammerat, Jakob Forsbacka-Karlsson, om at forlade Boston University efter afslutningen af ​​deres kollegiale sæson for at udfylde hullerne i det skræmmende NHL-hold.
 
Af de mange Bruins udsigter, hvis navne blev nævnt i sidste sæsons playoffs, blev tre betragtet som seriøse konkurrenter for at hoppe fra skibet fra NCAA og hovedet til Boston. Ved siden af ​​McAvoy og Forsbacka-Karlsson blev Notre Dame fremført Anders Bjork nøje overvåget af dem, som troede at han ville gøre hoppet til NHL.
 
McAvoy og Forsbacka-Karlsson fulgte igennem, inking handler med Bruins i slutningen af ​​sæsonen. Bjork har derimod ikke underskrevet, idet mange mennesker spekulerer på, om han er interesseret i at blive en Bruin eller ej.
Anders Bjork har muligheder
Bjork eksploderede i sin junior sæson med Fighting Irish, hvilket gør ham til et af de mest fremtidsudsigter i Bruins organisation. I 39 kampe med Notre Dame denne sæson, hjælper Bjork 21 mål og 31 assisterer til 52 point - 17 point mere end sidste sæson.
 
Men hans succes betyder ikke nødvendigvis, at han nogensinde vil hoppe fra skibet fra Notre Dame.
 
Faktisk bør Bjorks mulighed, hvis han forbliver i skole til sin sidste sæson, være meget tiltalende. Til at begynde med kunne Bjork få sin grad på Notre Dame, et prestigefyldt universitet, som hans forældre og to søstre begge tog eksamen fra. Skulle han vende tilbage, kunne Notre Dame-holdet, der lavede dette års Frozen Four, være en seriøs kandidat til et nationalt mesterskab.
 
Og når han er færdig på skolen, vil fremsendelsen være berettiget til at deltage i vinterspillet i 2018 i PyeongChang og kunne være en af ​​de mere efterspurgte spillere til at udfylde en Team USA-roster, der ikke vil have en ændring Nogen NHL spillere.
 
Så i slutningen af ​​hans kollegiale årstid ville han have en anden mulighed for at slutte sig til Bruins, potentielt i slutspillet.